TandartsenVereniging Amersfoort

Welkom op de nieuwe website van Tandartsen Vereniging Amersfoort. Op deze site vindt u informatie over tandheelkunde in Amersfoort.

Onder het kopje Praktijken vindt u veel informatie over de aangesloten tandartspraktijken. Erg handig als u een nieuwe tandarts zoekt of op zoek bent naar een specialist, zoals een orthodontist (beugeltandarts), een implantoloog (specialisatie: implantaten), endodontoloog (specialisatie: wortelkanaalbehandelingen) of kaakchirurg.

Alle tandartspraktijken in Amersfoort en omstreken die deelnemen aan de spoedgevallendienst zijn lid van de vereniging. Door bundeling van krachten willen we nog betere tandheelkundige hulp verlenen. De vereniging organiseert regelmatig lezingen en cursussen voor haar leden. Er is altijd een dienstdoende tandarts voor zeer dringende spoedgevallen. Ook 's avonds en in het weekend. Kijk voor meer informatie onder Spoed.

Heeft u een vraag over een aandoening of behandeling, dan vindt u bij Informatie een link naar de site allesoverhetgebit.nl. Ook vindt u daar alles over tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen! De link naar het Ivoren Kruis biedt een schat een informatiefolders.

Werken in de tandartspraktijk? Kijk gauw bij vacatures!